j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

About Planet Power

Fashionably conscious, dat zijn wij. Met onze knappe koffiebekers spring je niet alleen in 't oog, maar doe je ook nog eens goed voor het milieu. Daar wordt de planeet blij van. En wij ook!

About Us

Why we do what we do

In Nederland belanden jaarlijks meer dan 3 miljard wegwerpkoffiebekers bij het afval; bekers die je hooguit een paar minuten gebruikt. Ronduit zonde, vinden wij dat! En bovendien een extra belasting voor het milieu. Hoog tijd om daar iets aan te doen dus. Onze persoonlijke missie: de planeet een wat schonere en mooiere wereld maken. Op een modieuze manier bewuster leven; dat dan weer wel. Want ja, het oog wil ook wat!

The Founders

Who we are

Duurzame koffiebekers die goed doen voor de planeet en er ook nog eens heel leuk uit zien! Vanuit deze gedachte is Planet Power ontstaan. Jentl en Nikky hebben elkaar leren kennen tijdens hun bacheloropleiding Communicatie en zijn vanaf die tijd onafscheidelijk. Tijdens hun dagelijkse koffiemomentje vroegen zij zich af; of er ook iets gedaan kon worden aan de grote hoeveelheden wegwerpbekers. Met het oog op duurzaamheid en de lichtelijke koffieverslaving ontstond zo het idee van een herbruikbare koffiebeker. Is het in de rij staan voor de koffiecounter toch nog ergens goed voor geweest!