j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Delivery

Verzending

Wij verzenden overal ter wereld met de pakketservice van MyParcel. De kosten binnen Nederland, Europa en de rest van de wereld kun je hieronder terugvinden. Je kunt in Nederland kiezen uit vele bezorgopties: avondbezorging, expressbezorging en je hebt keuze uit 2.700 PostNL afhaallocaties.


Verzendkosten

Nederland
Standaard levering (2-3) werkdagen: €6,05
Gratis verzending op bestelling boven de €50

Europa
Standaard levering (2-3) werkdagen: €8,75
Gratis verzending op bestelling boven de €50

Rest van de wereld
Standaard levering (5-8) werkdagen: €24,30
Gratis verzending op bestelling boven de €100

Betalingswijze

Bij Planet Power kun je betalen met iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Ook kun je via een directe bankoverschrijving betalen aan Planet Power Dit is een veilige manier van betalen. Let wel op: het betalingsproces kan vertraging oplopen door het overschrijven van de ene naar de andere bank. Meestal is dit in totaal 3 werkdagen. Zodra het bedrag bijgeschreven is op de bankrekening van Planet Power, verzenden we jouw pakketje nog dezelfde dag!

Als wij de betaling hebben ontvangen, krijg je een e-mail ter bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mail met de factuur waar je de details van de bestelling kunt vinden. Zodra wij de bestelling hebben verzonden ontvang je een e-mail met een track & trace code, zodat de bestelling ten alle tijden is te traceren en je de levertijd na kunt gaan.

Levertijd

Wij verzenden je bestelling binnen 1-3 werkdagen. MyParcel biedt jouw pakket doorgaans de volgende dag aan. Het kan wel eens voorkomen dat we iets moeten nabestellen, dan kan de levertijd iets langer duren. Dit laten we uiteraard van te voren weten per mail.